ОБЕЩАВАМЕ ВИ:

ОБЕЩАВАМЕ ВИ: ДА ВИ ОТЪРВЕМ ОТ ГЛУПОСТА И НЕВЕЖЕСТВОТО, ЗАБЛУДИТЕ И ПРЕДУБЕЖДЕНИЯТА!
ПОРАЖДА СЕ ЛОГИКА КОГАТО ИМА МИСЪЛ, ЗАЩОТО ТАМ КЪДЕТО ИМА МИСЪЛ ТРЯБВА СМИСЪЛ! - Maксима от Авторът ;)

За, желаещи да подпомагат съществуването на блога, дарения се приемат само чрез PayPal

FOR DONATIONS WIТH PayPal: TFKIBTS@abv.bg


Страници

събота, 31 август 2013 г.

Изграждането - сън


Съня започва в непознат летателен апарат. Аз се чувствам мъж на средна възраст, който лети в някакъв летателен апарат от непознат вид (чувството беше на летяща кола от бъдещето). Апарата го пилотира друг, на който не виждам лицето. Летим над някакъв добре подреден квартал на един открит хълм. Минавайки през всяка къща напират подобно на спомени или мисии, които обяснявам на пилота. Сякаш в някаква поредица от къщи съм живял различни животи. Посочвам една от къщите с двор от кафеникава трева, като през късна есен и с глас сякаш от миналото обяснявам как съм се запознал с едно момиче. Гласът ми е монотонен и с приятен малко роботизиран тембър. Прелитаме и през следващите по хълма къщи - нови случки аз разказвам, но не съм сигурен, дали са се случили или трябва да се случат.
Стигаме до крайната къща на върха. Тя е едноетажна. Американски тип "разплута". Има малък двор с дървена мрежова ограда , около 2 м. висока. Тя ограждаше само половината дясна страна на двора, а другата половина бе открита. Градината се пада от ляво на къщата и е във вид на тераса от която се вижда цялата  околност. В градинката има малко басейнче или джакузи.
Превозното средство спира над къщата и аз казвам: "- Изградиме! И в този момент сякаш се въплащавам, или направо се връщам или вграждам в някакъв момент.
Аз съм в тяло на застаряващ мъж. Седнал съм в ъгъла на градината до също толкова възрастна жена с бели коси, но с приветливо приятно състарено лице. И двамата сме във бели халати. Моето тяло сякаш е подпухнало. Крайниците са ми  пълни и набръчкани като човечето на Мишлем.
Притискам се до рамото на жената и казвам, че ще разцелувам това рамо и започвам да го правя. А тя се засмива. А аз запитвам нея какво намира в мен, аз съм стар и тялото ми е подпухнало. Поглеждам набръчканите си удебелени желатинови крайници. А тя отговаря с въпрос:
-Наистина ли мислиш, че това ме интересува?

МНОГО СТРАНЕН СЪН НАЛИ?

6 коментара:

Анонимен каза...

.....Защо продължаваш да сънуваш живота на друг мъж?!?!?....Как е възможно това???...
това си е малко свръхестествено, честноооо!!!
...не разбирам как се случва...
Ти не си той, нито някога ще бъдеш.
...каква е връзката?!?..

Харесва ми рисунката. Това си ти, нали?

GRANID каза...

Да, аз съм на снимката.
Не знам. За това пиша сънищата си с надеждата, че ще попадна на хора който могат да се свържат с Акаша и да дадат точна информация:)

GRANID каза...

Имам специализирана група за творци "АЗ ТВОРЕЦЪТ" във феиса. Всеки желаещ ще бъде приет

Анонимен каза...

....kakto i da e...mersi vse pak za info. ...tozi san pone mi obqsni kakva to4no operaciq sa zamislqli ot sanq ti za 6amana zono...Mersi, be6e mi stra6no polezno :}

GRANID каза...

Моля.
Излезе и друг сън който не бях публикувал: Сънувах, че намирам малко теле в двора ни, което в съня познах като това на съседите. И успях да го хвана преди да направи някоя пакост. Но поглеждайки в другия край на двора видях голямата крава на съседите, която бе унищожила и овършала цялата градина и всички зарзавати.
Сънят излезе: съседа който ни мрази, като видя, че имаме гости по празника на града ни (http://mirogled.blogspot.com/2012/09/5.html) и започна да ни заплашва, че ще ни бутне къщата и вземе имотите (той е луд човек на 35 години. Преди време бе отишъл неканен на рожден ден на някоя съученичка и в тъмното влезнал в градината й и майка й си помислила, че е крадец и му била един винкел в главата. Беше 2 седмици в кома и претърпя мозъчна операция. И така: ние не му обърнахме внимание. Той се явява малкото страхливо теле. Но неговия зет, който са го надъхали, че ако убие родителите ми може да заграби имотите им вечерта когато е писана публикацията, решава че е по-арбап от шурето си и замисля коварен план. Издебват ни мен и гостите ми, че съм ги завел на заведение да погледат надпяванията и към 00.00ч. привежда своя план в изпълнение. Взима дървен буков кол и удря по решетките на прозорците ни. Като очаква да излезе възрастния ми баща и той се притаява в тъмнината между къщите с кола. Но за щастие на баща ми и за негово нещастие излиза и майка ми. Те стигат до границата между имотите и като не виждат нарушителя се връщат. Точно тогава ги напада в гръб като казва, че не е страхлив като неговото шуре и всичко тука е негово.
И ТОВА СТАВА ДВА ДНИ СЛЕД МОЯ СЪН!

GRANID каза...

http://mirogled.blogspot.com/2013/09/blog-post_7.html
ТОВА Е ЛИНКА КЪМ СТАТИЯТА ЗА ИНЦИДЕНТА

Поглед

.

ПОГЛЕД

Има ли извънземни?