ОБЕЩАВАМЕ ВИ:

ОБЕЩАВАМЕ ВИ: ДА ВИ ОТЪРВЕМ ОТ ГЛУПОСТА И НЕВЕЖЕСТВОТО, ЗАБЛУДИТЕ И ПРЕДУБЕЖДЕНИЯТА!
ПОРАЖДА СЕ ЛОГИКА КОГАТО ИМА МИСЪЛ, ЗАЩОТО ТАМ КЪДЕТО ИМА МИСЪЛ ТРЯБВА СМИСЪЛ! - Maксима от Авторът ;)

За, желаещи да подпомагат съществуването на блога, дарения се приемат само чрез PayPal

FOR DONATIONS WIТH PayPal: TFKIBTS@abv.bg


Страници

събота, 28 септември 2013 г.

Сън от който се събуждаш пълноценен и изпълнен с любов


Сънувах, че ми е предложено да работя на старата си работа в Англия, но до края на сезона, като половината от сезона бе минал. Съгласих се и отидох. Там работех и се запознах с нови хора. В самия сън пребиваването ми в Англия бе подробно сънувано, но не помня нищо. Дойде време да се прибирам, но бях закаран на друго непознато летище. Когато поисках да си взема билет, като наблегнах, че желая да е директен. Този който даваше билетите бе седнал на бюро в кръгло разширение, което бе в средата на коридора, водещ към самолетите.
Оказа се, че даващият билети знаеше доста задоволително български, макар и с лек непознат акцент. Той ми даде билет с прикачване, като каза, че е малко по-евтин от директния. Аз му казах вече на български, че желая да пътувам с директния полет. Но той продължи да казва, че е по-добре да пътувам с този с прекачването. (винаги се притеснявам когато  пътувам за първи път през непознати места). Попитах го от къде знае толкова добре български, а той се усмихна. Попитах го дали не е български емигрант или дете на емигранти, той отговори: "Нееее". Попитах го дали е учил български в училище или е имал приятелка българка която го е научила на езика, а той отново все така усмихвайки се отговори с издължено: "Нееее". Попитах го дали не е идвал в България, но отговора бе същия.
 Така тръгнах по коридора със багажа и билета за полета с прикачване. Но се колебаех дали да не се върна и да настоявам да ми се даде билет за директен полет за дома. Подмина ме висок мъж с сиво-жълтеникав шлифер и същата шапка, който носеше само малък ръчен куфар за багаж. Подминавайки ме погледна с многото багаж, а аз му казах, че харесвам хората който могат да съберат в такова сакче всичко необходимо за такова пътуване. Той се усмихна и отговори на български: "-Да, само с него съм." и продължи по коридора. Чух други стъпки по коридора да ме настигат. Но какво да видя една млада жена с която се бях запознал на работата. Тя бе висока, стройна и руса(но не искрящо, а някак си естествено по-матов цвят, а и светлината беше в тон). Бе облечена в шлифер, който се разперваше към земята като рокля и отстоеше от земята на една педя. Беше разкопчан шлифера, но само презрамката бе закачена от другата страна. Носеше малка дамска чанта в тон със шлифера, а косата и бе свободно пусната и сякаш леко влажна (не бе бухнала, все едно е бързала и не я бе подсушила, но почти изсъхнала).
Попитах я какво прави тук, а тя се усмихна и каза, че идва с мен. Тогава разбрах: тя всъщност иска да каже с това, че иска да бъде с мен. Щом каза тези думи аз пуснах куфарите сграбчих я и я вдигнах високо, радвайки се на нейното решение. След като я свалих на земята я попитах къде са ти куфарите, а тя каза че е взела един нов телевизор и нещо по-тежко(което сега не си спомням, но май някакъв домакински уред). Попитах къде са, а тя ми отговори, че ги носят баща ми и някакъв наш далечен роднина, който дошли в Англия да се срещнат с мен, но аз съм бил тръгнал.
Тя бе взела билет за директния полет и щом видя моя каза, че ще се върнем и ще го сменим с билет за нейния полет. Оставихме багажа в коридора и се върнахме.
ТАКА СЪНЯТ СВЪРШИ, А АЗ СЕ СЪБУДИХ ИЗПЪЛНЕН С МНОГО ПРИЯТНИ ЧУВСТВА:)

Това чувство в сън бях изпитал преди 10 години. Този сън бе следния:

Слънцето е залязло и мрака настъпва, привечер е. Намирам се на голяма триъгълна площадка, която е построена на висок рид който се извисява над океански бряг на непознат  остров. Върха на площадката не завършва остро, а завършва с кръгла по-малка площадка на която в центъра е поставен голям чадър под който има кръгъл бар. Луната е изгряла в пълнолуние и се отразява в морската шир като сребърна пътека, към плажа под тъп ъгъл спрямо площадката. Има лек и приятен топъл бриз. В основата на площадката в далечината се вижда голяма сграда с други крила и поддържащи постройки. В съня знам, че това е университет. На площадката има вечерно парти на последния випуск на този университет. Аз съм част от випуска. Всички сме облечени официално. Мъжете в лъскави стегнати костюми, а жените в красиви вечерни тоалети. Аз стоя в близост до бара и се наслаждавам на спокойствието и идилията на момента. Свири някаква тиха класическа музика. Към мен се приближава млада жена с черна вечерна рокля , черна коса с моя ръст и лек естествен кафеникав тен. Има приятна външност и изражение на лицето. Без да се усетя, ние двамата вече танцувахме плътно един до друг. Танцът сякаш продължи часове. По време на танца ние разговаряхме на различни интелектуални теми и сякаш времето летеше ли летеше.

Събудих се със същото невероятно чувство, сякаш съм открил в сънят си много сродна душа и нейната близост ме правеше неимоверно щастлив.:)

3 коментара:

Анонимен каза...

....не мога да повярвам, 4е сънуваш това....нещо подобно се слу4ва в момента...как ти, оба4е, знаеш..????
тук има нещо сбаркано...абсурд...пълен абсурд!!!!
това теб ,принципно, не те засяга въобще!!!!

GRANID каза...

Нямам престава защо и как. Ако ти знаеш - дай някаква конкретика. И един съвет от мен. Тъй като ако всеки се пише анонимен, няма как да се проследи хронологията на един читател като теб и ще се приплете с останалите анонимни. Така, че препоръчвам да си измислите никнейм/прякор, с който да бъдете разпознаван/а сред останалите коментиращи.

GRANID каза...

По принцип, душите са свързани на астрално и ефирно ниво от предишни инкарнации в който са били много близки! Чиято връзка продължава да съществува и в бъдещи животи. Което означава, че е напълно нормално по някога да сънуваме; почувстваме, или съпреживеем момент от живота на другия, чийто момент се явява силно емоционален за сродната душа!

Поглед

.

ПОГЛЕД

Има ли извънземни?