ОБЕЩАВАМЕ ВИ:

ОБЕЩАВАМЕ ВИ: ДА ВИ ОТЪРВЕМ ОТ ГЛУПОСТА И НЕВЕЖЕСТВОТО, ЗАБЛУДИТЕ И ПРЕДУБЕЖДЕНИЯТА!
ПОРАЖДА СЕ ЛОГИКА КОГАТО ИМА МИСЪЛ, ЗАЩОТО ТАМ КЪДЕТО ИМА МИСЪЛ ТРЯБВА СМИСЪЛ! - Maксима от Авторът ;)

За, желаещи да подпомагат съществуването на блога, дарения се приемат само чрез PayPal

FOR DONATIONS WIТH PayPal: TFKIBTS@abv.bg


Страници

неделя, 18 май 2008 г.

Е-Имиграцията


В днешно време нашата държава е изправена пред проблем, касаещ цялото бъдеще на нашата нация и народност, като цяло.
Много хора са на мнение, че няма да останат БЪЛГАРИ в тази държава на безправието, безхаберието и безочието на управляващите. От ден на ден става от ясно по ясно, че който и да ни управлява мисли само за собствена изгода. Каде питам си отидоха истинските управляващи в началото на миналия век? Такива хора вече няма. Хора, за които държавния пост и дадената им от народа власт означавала огромна отговорност, себе отдаване и себеотрицание в името на общото благо. Повечето от тях са били истински родолюбци, видели какво е да си безправен и безочливо подритван под игото на друг. Днес обаче сме роби на самите нас. Ние съзнателно се обезличаваме и заличаваме. О НЕРАЗУМНИ... за да се развиваме добре и да сме едно цяло, всеки трябва да си изпълнява задълженията. Всеки трябва да носи отговорност първо за собствените си постъпки и да не се оправдаваме, а да търсим заедно решението на проблемите!
Управляващите трябва да се замислят и вслушат и в другите, как да върнат българите емигранти по родните им места. СПРЕТЕ ДА КРАДЕТЕ ПАРИТЕ ЗА ИНФРАСТРУКТУРА, ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ, ОБРАЗОВАНИЕ и прочие, и прочие! Щото дупките по улиците са за всеки, както за трабанчето така и за ламборджинито.
Трябва да помислим как да подобрим условията за отглеждане на бъдещите поколения, щото ако е караме така следващо поколение може и да няма (после кой ще управлява държавата- определено както я караме няма да са българи).
Някои казват- Ще внесем китайци, виетнамци и прочие- аз нямам нищо против тези хора, ако са способни, работливи и спазват законите ни, защо не. Но какво прави нашата държава за хора които са си истински българи и по кръв и по душа в страните от източна Европа, които милеят за родината "България" за разлика от нас ОБЕЗВЕРЕНИТЕ "РАВНОПРАВНИ" ГРАЖДАНИ. Казват, че само в Руската федерация наброяват 20 млн. души- наследници на "Волжките" Българи, ами в Молдова са 200-300хил., има значителна диаспора и в Украйна. Всеки от тях, който желае виза за страната ни трябва да минава по съкратена процедура. И неми се оправдавайте с дискриминацията, щото всичките западни и по умни от нас държави го правят.

Няма коментари:

Поглед

.

ПОГЛЕД

Има ли извънземни?