ОБЕЩАВАМЕ ВИ:

ОБЕЩАВАМЕ ВИ: ДА ВИ ОТЪРВЕМ ОТ ГЛУПОСТА И НЕВЕЖЕСТВОТО, ЗАБЛУДИТЕ И ПРЕДУБЕЖДЕНИЯТА!
ПОРАЖДА СЕ ЛОГИКА КОГАТО ИМА МИСЪЛ, ЗАЩОТО ТАМ КЪДЕТО ИМА МИСЪЛ ТРЯБВА СМИСЪЛ! - Maксима от Авторът ;)

За, желаещи да подпомагат съществуването на блога, дарения се приемат само чрез PayPal

FOR DONATIONS WIТH PayPal: TFKIBTS@abv.bg


Страници

неделя, 7 април 2019 г.

Как работи кармата



Понякога кармата може да се изчисти и в този живот.
Примерно, ако сте убили мравка, че работите като вол 1 ден. Просто пример   Ако сте убили котка, 3 месеца няма да може да спите и ще ви е зле, ще ходите чорлав, небръснат, ще ви се счупи кара. Или неща, които са присъщи за дадено животно, ще ви се случат с негативен знак, за времето което е било необходимо те да го изживеят на земята   Но, ако кармата е голяма, то се пренася в други животи. Понякога се налага да се прераждате няколко пъти в животно. Примерно ако сте касапин в тоя живот могат да ви заколят 1 път(да кажем, че може и няколко пъти да ви порежат, да катастрофирате) , също така вашите най-близки на които много държите също могат да плащат вашата карма. Най-вече децата ви. И те се раждат, като предварително знаят и се раждат да изкупят ваша карма, която вие отказвате да платите пряко (там за свободната воля става дума). Тогава децата  ви я изкупват и вие изпитвате болката косвено . За това някой, ако каже аз на никого лошо не съм правил, ама ваш роднина е правил!!!! Та за това трябва да сме много съзнателни и да избягваме да трупаме карма. Един мой приятел по тоя въпрос ме попита, трупа ли се карма, ако го правиш несъзнателно, без да искаш? И аз му казах, че ако ти не си бил съзнателен мри извършването на нещо лошо на друг, то някой несъзнателно ще причини нещо лошо на теб!
От което следва, че за избягването на карма е необходимо да сте изключително съзнателни във всяко ваше действие и внимателни!!!

А от гледна точка на причинно-ледствените събития, може да се случи по следния начин: убивате мравка, неговите авери тръгват да я търсят и попадат на вашето сладко, натряскват се там и то после не става за ядене, почват да ви влизат в кухнята и т.н. Ако сте убили котка, някоя котка, изхвърляте я някъде, там я изяжда някое улично куче, което остава там, очаквайки пак да изпадне нещо, огладнява, вие минавате и тов и напада и ухапва ;) Ако сте касапин - ставате след време бездушен, така възпитаватте децата си и като остареете те стават бездушни към вас ;)

Няма коментари:

Поглед

.

ПОГЛЕД

Има ли извънземни?