ОБЕЩАВАМЕ ВИ:

ОБЕЩАВАМЕ ВИ: ДА ВИ ОТЪРВЕМ ОТ ГЛУПОСТА И НЕВЕЖЕСТВОТО, ЗАБЛУДИТЕ И ПРЕДУБЕЖДЕНИЯТА!
ПОРАЖДА СЕ ЛОГИКА КОГАТО ИМА МИСЪЛ, ЗАЩОТО ТАМ КЪДЕТО ИМА МИСЪЛ ТРЯБВА СМИСЪЛ! - Maксима от Авторът ;)

За, желаещи да подпомагат съществуването на блога, дарения се приемат само чрез PayPal

FOR DONATIONS WIТH PayPal: TFKIBTS@abv.bg


Страници

петък, 1 февруари 2008 г.

Момчето което играеше в дерето- Литературен роман. Част 3


Оставаше една седмица Fire да навърши четири години, когато се роди неговата сестра. Докараха я с новата жигула на вуйчо Ruddy. Много хора идваха да видят новия член на семейство Flowers. Fire и Боби бяха сами в детската с люлката на бебето, докато гостите бяха в хола.
-Боби дай да полюлеем бебето!
-Добре. Хвани от едната страна люлката!- Двамата хванаха люлката и започнаха да я люлеят. Всяко следващо полюшване бе по-силно и по-силно, докато на края люлката не се преобърна и бебето не се претърколи на пода. Внезапния бебешки плач, алармира за случилото се. От хола дойде на бегом майката на Fire и още няколко лелки. Fire и Боби мигаха на парцали гузно.Hollyhock вдигна бебето от пода и го постави в люлката, след като се увери, че бебето е невредимо. Скара се на двамата палавници. Забрани им да пипат люлката на бебето и ги изгони да играят на двора.
От случката с бебето бяха изминали няколко ни и Fire си играеше на верандата, когато дойде госпожа Боримирова, колежка на господин Flowers, които бяха преподаватели в месната гимназия(която беше на тридесетина метра от дома на семейство Flowers).
-Добър ден Fire. Дошла съм да видя бебето. Майка ти тук ли е?
-Мамо, мамо госпожа Боримирова е дошла да види бебето.
-Така ли? За да го види трябва първо да си прибереш играчките, които си разхвърлил.- след тези думи Fire хукна да прибира играчките които бе разхвърлил из цялата стая на бебето. След като ги прибра майката на Fire му позволи да покани госпожа Боримирова да влезе, която чакаше на двора.
-Госпожо Боримирова!
-Да Fire.
-Вече можете да влезете при бебето, защото си прибрах играчките.-Госпожа Боримирова се усмихна.
Майката на Fire почерпи Госпожа Боримирова със сладки и я заведе в стаята на бебето.
-Много красиво бебче си имате Holly.- каза Госпожа Боримирова когато взимаше бебето.
Вече се бе свечерило и Госпожа Боримирова си бе отишла, когато бащата на Fire се прибра от работа.
-Хей пиклю какво си правил цял ден.
-Не съм пиклю.
-Пиклю си.-все така усмихнат каза баща му.
-Не, не съм пиклю.- каза Fire, който разплакан дотича до спалнята на родителите си и се пъхна под юргана на спалнята. Неусетно той заспа.
-Каде е Fire, на е вечерял. -попита съпруга си Hollyhock.
-Кой знае каде се е скрил из къщата.
-Ще го потърся.
-Няма нужда, като огладнее сам ще намери пътя към кухнята.
-Все пак ще го потърся. Fire, Fire каде си?- госпожа Hollyhock, като влезе в спалнята забеляза издутина под юргана на спалнята- Ето каде си бил- си помисли госпожа Hollyhock.
-Grand сина ти се е свил на топка на семейната спалня. Не трябваше да му говориш така, разстроил си го.
-Скъпа пошегувах се. Той трябва да знае, че не всеки на този свят ще му угажда. Трябва да знае, че не всички ще му говорят само хубави думи. Трябва да е подготвен за това. Ще отида са го занеса на леглото му.- Grand взе синът си на ръце и бавно го понесе към детската стая. Положи го на леглото и го зави. Погледна го за миг. След като се увери, че всичко е наред той сътвори вратата и се отправи към хола за да догледа вечерната емисия новини, които бе прекъснал.

Няма коментари:

Поглед

.

ПОГЛЕД

Има ли извънземни?