ОБЕЩАВАМЕ ВИ:

ОБЕЩАВАМЕ ВИ: ДА ВИ ОТЪРВЕМ ОТ ГЛУПОСТА И НЕВЕЖЕСТВОТО, ЗАБЛУДИТЕ И ПРЕДУБЕЖДЕНИЯТА!
ПОРАЖДА СЕ ЛОГИКА КОГАТО ИМА МИСЪЛ, ЗАЩОТО ТАМ КЪДЕТО ИМА МИСЪЛ ТРЯБВА СМИСЪЛ! - Maксима от Авторът ;)

За, желаещи да подпомагат съществуването на блога, дарения се приемат само чрез PayPal

FOR DONATIONS WIТH PayPal: TFKIBTS@abv.bg


Страници

неделя, 1 юли 2012 г.

Lockout / MS-1: Максимална сигурност (2012)

1.Ефектите са като на видео-игра, затова са толкова забързани, че не можеш да разбереш какво става всъщност.

2.Срещат се стандартни фрази; рекламни фрази, както и пропагандни такива. Но има и сполучливи попадения.

3.Има пропуски, като да не покажат, че хеликоптерите в началото имат топлинно виждане най-малкото и виждат всичко през сградите.

4.Качват се на борда на космическата полиция и полицаите ги питат кои са. Те отговарят Тайните Служби. Полицаите казват, че не са чували за тях. А те им отговарят, че за това се наричат тайни - БЕЗ ДА ГИ ПРЕДуПРЕДЯТ, БЕЗ ДА СЕ ОБАДЯТ ПО КОДИРАНИТЕ ЛИНИИ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ДОРИ НЯМА ДА ГИ ДОПУСНАТ НА БОРДА ИМ!

5. Затворник с един куршум взривява строго-охраняема стая за разпит на бъдещето.


6.Главната героиня натиска алармената система(в такъв случай всички люкове и врати трябва да се затворят херметически най-малко на нивото на което е), а затворника се разхожда все едно си е у дома си!

7.Качва се на спасителна капсула. Капсулата се затваря херметически и хоп тя се появява зад главния герой след като капсулата е излетяла в космоса?!!

8. Накрая се издава заповед за взривяване на космическият затвор и се предприема безсмислена атака над него с космически кораби, вместо да се взриви от разстояние, заради защитната система на затвора повечето от корабите са унищожени.

9. Няма логика да се създава космически затвор за 500 души, пък и за колкото и да е, на околоземна орбита- защото е невъобразимо скъпо и непрактично, а експериментите могат да си ги правят и без такова прикритие.

10. Като заключение: За екшънче - става да убие 2ч. от ненужното ви време.

КОМЕНТАРИ ОТ ФИЛМОМАНИ:
1.Нещо му куца на тоя филм. Резюмето надъхва... пълно с известни имена от режисьор до актьори и... НИЩО ПОВЕЧЕ!  :blush: Никаква история, никакво развитие, направо дразнещи реплики на актьорите, които, обзалагам се, по план са били замислени да бъдат адски оригинални и остроумни. В крайна сметка нито фантастика, нито екшън, нито комедия. Няма напрежение, няма оригиналност, през цялото време знаеш какво ще видиш в следващите 5 минути. Просто една изтъркана история за нещо като спасителна мисия... каквато май вече сме гледали в двеста-триста филма. :nope: 

2. Ефектите са смешни.. филмите от 90-те имаха по-добре направени ефекти от този.. след сцената с мотора в началото направо го спрях.. пародия е.

3. Плосък филм, пълен с евтина компютърна анимация. Евтин хумор и нагласен посредствен сценарий. Сюжет, като за евтина компютърна игра. Единственото нещо, което става за нещо в този филм е играта на Гай Пиърс.  Не че има много за игране - двадесет реплики в стил Рамбо. мама му стара един наистина свестен филм не е излязъл от три години.

4. И аз точно като теб... слаба ракия е филма.. много пари и ефекти за нищо. Оня вместо да го утрепе с помпата от 5 метра, реши да се приближи да го стреля и ест беше преборен... 10 мин след тази глупости и го спрях...

5. И Люк Бесон като Спилбърг и Тарантино започна да прави слаби филми, изобщо не ми хареса този филм, просто като се сетя какво беше 5 тия елемент а сега тази боза..

Няма коментари:

Поглед

.

ПОГЛЕД

Има ли извънземни?