ОБЕЩАВАМЕ ВИ:

ОБЕЩАВАМЕ ВИ: ДА ВИ ОТЪРВЕМ ОТ ГЛУПОСТА И НЕВЕЖЕСТВОТО, ЗАБЛУДИТЕ И ПРЕДУБЕЖДЕНИЯТА!
ПОРАЖДА СЕ ЛОГИКА КОГАТО ИМА МИСЪЛ, ЗАЩОТО ТАМ КЪДЕТО ИМА МИСЪЛ ТРЯБВА СМИСЪЛ! - Maксима от Авторът ;)

За, желаещи да подпомагат съществуването на блога, дарения се приемат само чрез PayPal

FOR DONATIONS WIТH PayPal: TFKIBTS@abv.bg


Страници

четвъртък, 25 юли 2013 г.

Човек ли си?


Огледайте се на около! 
Когато вървите по улиците погледнете под краката си! Разпрашаващите се плочки, напукания асфалт с дупки като кратери, изкъртените стени, опадващите мазилки, стара дограма, почти схлупени покриви.
 Огледайте се и вижте, безразборно построени здания, зазидани прозорци, кръпки засенчващи и най-добрите произведения на Пикасо!

 Всеки се е отказал да носи отговорност за действията си.  Държавни институции пълни с хрантутници, който на вместо да оказват контрол, те вирят крак върху крак по офиси, все едно им е бащиния. 
Некачествени материали, лошо изпълнение - прави едно, взима за две, изписва за три. 
Полицията слугува на предатели и безродници, оставяйки вандали да рушат страната, да влизат в домовете и да си правят каквото искат, защото образователната система е пълна с полуидиоти, който са ги оставили напълно неграмотни. Покварени родители, търсещи само да задоволят собствените си първични нужди, възпитаващи децата си в най-отвратителните за всяка култура навици и привички. Възпитание ли - няма такова! 

Псевдо-културата ни е заляла от всякъде. 
Всеки е тръгнал да става гражданин на света, без да осъзнава, че света признава тези граждани, който тачат и уважават на първо място своята родина, традиции и език. Парите не правят никого човек - човек е този който има уважение към себе си и своя род и родина. Човека е този, който тачи традициите и ги отстоява. 
Човека мисли за векове!
 Човека не гледа само себе си, а гледа всички да са добре. Човека го вбесява неправдата и лъжата. Да си човек е най-скъпото и трудно нещо на този свят. И да се наречеш човек не можеш - само другите могат  да те определят като такъв!

2 коментара:

Анонимен каза...

MNOGO ME KEFI6, SUPER SI :)

GRANID каза...

Мерси.

Поглед

.

ПОГЛЕД

Има ли извънземни?