ОБЕЩАВАМЕ ВИ:

ОБЕЩАВАМЕ ВИ: ДА ВИ ОТЪРВЕМ ОТ ГЛУПОСТА И НЕВЕЖЕСТВОТО, ЗАБЛУДИТЕ И ПРЕДУБЕЖДЕНИЯТА!
ПОРАЖДА СЕ ЛОГИКА КОГАТО ИМА МИСЪЛ, ЗАЩОТО ТАМ КЪДЕТО ИМА МИСЪЛ ТРЯБВА СМИСЪЛ! - Maксима от Авторът ;)

За, желаещи да подпомагат съществуването на блога, дарения се приемат само чрез PayPal

FOR DONATIONS WIТH PayPal: TFKIBTS@abv.bg


Страници

неделя, 22 септември 2013 г.

Свободен живот по европейски.



В последно време все повече в медиите се заговори за битовата престъпност. Информация по този проблем има достатъчно и предостатъчно. Но бихме казали, че нещата не са ясно уточнени и не са наречени с истинските имена, а именно, че ние навлизаме в нова фаза на процесите извършвани в нашия народ през последните 20 – 25 год. след победата на контрареволюцията. За да кажем и обясни за тази фаза първо трябва да се проследи ясната „физическа” страна на случващото се, т.е. това което непосредствено се изпитва върху народа.
Битовата престъпност разбира се е само част,но тя е съществена защото чрез нея ясно си личи същността на явленията.
Все повече зачестяват случаите на посегателства върху личното имущество на хората. Досега характерно явление беше да се обират вили и къщи в провинцията, които през по-голяма част от годината са необитаеми. Факт е, че такива имоти са брутално разбивани и ограбвани до троха – първо започват с ценните вещи и такива които могат да се предадат на скраб и да се изкара някой лев. След това започват да разрушават самите постройки до основи. Напоследък обаче се оказва, че в провинцията грабежите се случват дори и в присъствието на собствениците. Тенденцията тези явления да се разрастват обаче не спира до тук, напротив. Тя започва да обхваща и София. Тук някой може да се учуди, но фактите са си факти. За това в този материал ще бъде даден следния пример.
В интернет пространството има описани случаи на посегателство от страна на тъмни субекти подкрепяни негласно от полицията върху стари автомобили, чийто собственици нямат финансови възможности да ги управляват ежедневно, ежемесечно. В този факт на пръв поглед всичко си е в реда на нещата – стоят куп трошки пред блоковете защо да не бъдат разчистени. Е да уважаеми господа, ама не. Там е проблема, че се подхожда избирателно. Вдигат се предимно социалистически автомобили. Това става така:
1.Автомобила се набелязва предварително и се пускат съгледвачи.(в полицията много добре знаят кои са)
2.Оставя се белег като по този начин се вижда дали автомобила се движи. Ако се движи се следи кога и по кое време и къде престоява. При удобен случай автомобила се разбива като се взима всичко което може според случая да се отнесе.
3. Ако не се движи в схемата се включват и други лица с нужния транспорт, като превозното средство просто изчезва. Тук схемите са различни – тези, които са по напред в материала и са по-внавътре в схемата вдигат нещастното возило със специализиран камион – „паяк”.
При всички положения щетите за собствениците са огромни, дори само поради факта, че обикновено собствениците на социалистически автомобили не са от най-заможните, но дори и да са пък налице е другия факт, че за тях този автомобил има вече не материална стойност, а духовна. Тогава също щетите са огромни.
Да се вика полиция е безмислено – отговора на полицаите е, че не си заслужава да се хврълят нерви и пари за издирването на такива автомобили.
Това е само бегъл щрих от случващото се. Автора на тази статия беше подложен на тормоз от лица от едикакъв си произход – чисти долни мръсни мангали, за да си продаде семейния автомобил. Така или иначе мръсните манагли не успяха. Автомобила все още се пази и експлоатира. В такива случаи обаче тия паризити неспират до тук напротив, те най-нагло в малките часове обикновено разбиват колата, та ако не цялата то поне части от нея да отнесат. Целта е да се унищожи де що може и то под покровителството на полицията и държавата и на този пожарникарски елемент, който се има за властник.
Това е едната страна. Другата е в провинцията – в присъствието на стопаните, разбиват къщата и от мазето без страх изнасят всичко що могат да изнесат. Под погледа на стопаните изнасят животни, покъщина, ценности трупани с труд и пот и мъка.
Извинете но това е вече следваща фаза на геноцид, чист натурален геноцид срещу българския етнос извършван върху българския народ от 1990 год. насам. Няма българско правителство и управник за последните 20-25 години, което с ръка на сърце да каже че е направило нещо да възспре тези процеси, напротив всички те ги подкрепяха тайно и негласно, защото така им се нареждаше и нарежда. От къде им се нарежда всеки сам да преценява. Факт е тази престъпност.
Но тук има и още нещо скрито. В цялото това явление прави впечатление, че руши всичко съградено с честен труд по „онова” време. Днес то и нищо не е построено, за да бъде разрушено.
 В Бъргария както и в страните от Източна Европа тече бясна антисоциалистическа пропаганда под лозунга – Всичко комунистическо е лошо”. Но нищо не е случайно, в тази кампания е скрито още нещо което също намира изказ в обществото, а именно бясната антисталинска пропаганда. Много хора за съжаление се подвеждат по тази пропаганда провеждана от западняците и от фарисеите в Източна Европа и у нас. Хората обаче не разбират главното – не е важно дали комунизма и комунистите са добри или лоши, не е важно дали Йосиф Сталин е добър или лош. Важното е, че тогава е имало национално отговорно общество, ценностна система, градеж на материални и духовни устои на обществото. Сега това го няма. Тогава са се решавали задачи – сега също, но с обратен знак. Сега тези бесни кампании са насочени не само срещу комунизма, но и срещу всичко национално, човешко и градивно. Показателно е какво се случва у нас. Всичко българско е оплюто и принизено, зачеркнато и ликвидирано. Западното се превъзнася до небесата. Ама не се прави сметка, че ние със Зпада нямаме нищо общо, дори целите са ни различни. Цялата култура, условията на генезиса и развитието на обществата са различни, мирогледа, духовността ни е различна. Ние не можем да съществуваме, в унисон със Запада, не можем да бъдем в един блок със запада; не можем да гледаме в една отправна точка. Не можем да се интегрираме поради факта че ние сме много над тях, ние отдавна сме над  тях и ще бъдем над тях – и културно и духовно. Материално можем да сме и зле сега, но ние винаги сме били над тях. Те го знаят и разбират много добре. Нашето щастие и просперитет са техни нещастия и упадък и обратното. Затова решават задачите според както могат. Елате – казват те – при нас в европейския съюз, пък ние ще ви оправим. Ама как така да дойдеме - казваме ние, пък им и вярваме. Еми така – не мислете много, а елате щото видите ли колко лошо ви беше при комунизма. Затова сега елате, само си разформировайте армията, нарежете ракетите, заводите, самолетите, корабите, железниците, топлоцентралите и АЕЦ и елате.
Така и стана. Това е свобода от комунизма по европейски. Всички ония които сега ще бълват тук простотии от евроатлантически тип да ги питаме къде ни отиде националното достойнство, самочувствието, културата и ценностите, къде изобщо отидоха българите. Нима тези дето избягаха, да точно това е думата избягаха на запад са българи. Не те не са българи. Те са дупедавци – за златото на запада и благоденствието на собствените си задници се продадоха така както Юда е продал Христос.Достоен е не този, който си подсигурява собствения задник в САЩ и плюе по държавата колко селска и нескопосана е тя, а този който въпреки всичко и всички стои и се бори макар и да знае че ще стане храна на псетата и помиярите. Неговият огън ще свети през вековете във вечността защото той е паднал в жертва на делото за защита на родината тук вътре в самата нея. Ще възрази някой, ама то и отвън може да се помага. Отвън може да изпращат зелени хартийки до тукашните бедни роднини – голтаци колкото да скърпят мизерното си съществуване, но истината е там, че тези зелени хартийки както идват така и си отиват пак там. Схемата е ясна – като членове на ЕС ние плащаме вноски, които се взимат пак от нашия джоб (пълен не с ръж, а с трохи). Независимо от това и инвеститорите у нас източват и изнасят де що може – от собствените ни пари чрез ВИК и ЕРП и телефонните оператори та се стигне до нашите стратегически национални суровини. Ето това е положението, пък на българите се хвърлят евтини сензации и се промиват мозъците им на килограм.
Затова български народе живей свободно по европейски щом ти харесва така, защото не кой друг, а ти сам предаде и заплю собствената си свобода, чест, достойнство и право на независим живот. Не кой друг, а ти беше този който зачеркна всичко нормално, човешко и традиционно и го замени със западна евтина чалга и простащина.
В живота все пак ще настъпи и час за отплата и възмездие – и тогава на всекиму ще се отслужи според делата.

Няма коментари:

Поглед

.

ПОГЛЕД

Има ли извънземни?