ОБЕЩАВАМЕ ВИ:

ОБЕЩАВАМЕ ВИ: ДА ВИ ОТЪРВЕМ ОТ ГЛУПОСТА И НЕВЕЖЕСТВОТО, ЗАБЛУДИТЕ И ПРЕДУБЕЖДЕНИЯТА!
ПОРАЖДА СЕ ЛОГИКА КОГАТО ИМА МИСЪЛ, ЗАЩОТО ТАМ КЪДЕТО ИМА МИСЪЛ ТРЯБВА СМИСЪЛ! - Maксима от Авторът ;)

За, желаещи да подпомагат съществуването на блога, дарения се приемат само чрез PayPal

FOR DONATIONS WIТH PayPal: TFKIBTS@abv.bg


Страници

четвъртък, 17 октомври 2013 г.

Кметът на град Неделино Беширов иска да настани нелегални имигранти в града!

Стоян Беширов

Кметът на град Неделино Стоян Беширов и съветниците  на общината (начело на тях е: Розалинка Русева-Пейчева със заместници Генадий Янков Бакалов /той е техник, чийто диплома за висше образование задочно обучение не се знае как я е получил; негов проект е новата сграда на старата джамия в града; жена му е уредена на работа в съвета и в града се говори, че 5 годишния му син е всъщност син на кмета и жена му дефакто е кметска любовница и всички превилегии които имат са именно поради този факт; той и баща му също така с протекцията на кмета са причинили вреди на много граждани на града и посягат върху имотите на хора, които не могат да се защитят, тормозят ги икономически, като ги уволняват от работа и поставят техни протежета/;  Бисера Георгиева Хаджиева - Миланова)  показаха, че алчността им е безгранична и отдавна е заслепила здравия им разум (ако въобще са имали такъв) и желаят да настанят нелегални имигранти на територията на града и то в самия му център!
Целта с този акт на безмозъчност и желание за лесна печалба е да издействат пари за ремонт на старото училище, което дават под наем на частници извършващи шивашка дейност! Другото желание е да правят далавери с помощите отпускани на нелегални имигранти за месец, които възлизат на 1200 лева! - пише в електронният вестник Днес <+> 
Настаняването на тези така наречени "сирийски бежанци", който над половината са палестинци, либийци, тунизийци, мароканци, авганистанци и всякакъв вид араби в този град, който е един от най-красивите и спокойни места за живеене в България без малцинства! Е кощунство от безмерна величина. Този кмет и съветници си подписаха "смъртната" присъда като месни наместници и гражданите на града няма да допуснат повече да ги управляват такива алчни и себелюбиви управници!
Подобен акт ще заложи бомба в града! Изказването на кмета, че неделинци са съгласни с решението да се настанят нелегалните имигранти  на територията на града е пълна лъжа и върховна наглост и безочие - защото те дори не знаят за взетото решение! Подобни решения трябва да се гласуват от цялата общественост на местен референдум, а не да се взимат от шепа алчни хорица с нисък морал и липса на какъвто и да е интелект, и чувство за родолюбие. Под предлог за хуманност и състрадание те прокарват своите алчни апетити!
 Подобни нелегални имигранти трябва да се настаняват в бившите казарми отдалечени от градските центрове със строг полицейски и дори военен контрол до изясняването на техния статут.
Призоваваме цялата общественост както на града и общината така и на държавата да се вдигне и да не разрешава подобни действия в която и точка на България да става дума.

ЗАЕДНО СМЕ НЕПОБЕДИМИ И ТЕ ГО ЗНАЯТ, НО МАЙ ОЩЕ НИЕ НЕ СМЕ ГО РАЗБРАЛИ!

5 коментара:

Анонимен каза...

Много точно казано!

Анонимен каза...

Как може да се пишат материали от некомпетентни лица?! Тук няма нищо вярно!

Анонимен каза...

Общинския съветник Бакалов никога не е бил семеен, не е имал и деца! Моля не допускайте опетняване на имената, това може да се провери. Пишете след лично уверяване, жълта преса не ни е нужна!!!

GRANID каза...

Ново 20-сет:)))
"Не е бил женен и е нямал деца"
Ти май не знаеш къде се намираш май:)))))
Скоро ще го изкараш и гей, който спи с баща си и лети на метла:)))

Анонимен каза...

Благодаря Ви, че ви има! Да ни поставяте на мястото си и да ни показвате къде се намираме! :)

Поглед

.

ПОГЛЕД

Има ли извънземни?