ОБЕЩАВАМЕ ВИ:

ОБЕЩАВАМЕ ВИ: ДА ВИ ОТЪРВЕМ ОТ ГЛУПОСТА И НЕВЕЖЕСТВОТО, ЗАБЛУДИТЕ И ПРЕДУБЕЖДЕНИЯТА!
ПОРАЖДА СЕ ЛОГИКА КОГАТО ИМА МИСЪЛ, ЗАЩОТО ТАМ КЪДЕТО ИМА МИСЪЛ ТРЯБВА СМИСЪЛ! - Maксима от Авторът ;)

За, желаещи да подпомагат съществуването на блога, дарения се приемат само чрез PayPal

FOR DONATIONS WIТH PayPal: TFKIBTS@abv.bg


Страници

сряда, 17 октомври 2018 г.

Карма!!!



Ще ви разкажа една история, която за мнозина може да не бъде интересна, но някои от читателите може да намерят в нея нещо любопитно и поучително.

Прибирам се късно в квартирата, която е в мазето на една германска къща и до като събличам работните си дрехи забелязвам черно петно на стената. Приближавам се и какво  да видя?!! Тарантула!!!! Не. Един голям 5 сантиметров в диаметър земен паяк. Явно бе дошъл от отворения прозорец, който гледа към стената на градината отгоре. С ловко движение го захлупих с една широка чаша, но докато взема лист хартия, просягайки се към най-близката, го изпуснах и той светкавично скочи на земята и се скри зад шкафовете. Бях доста уморен да се занимавам с него, а и от паяци не се боя въобще. Така че си легнах спокойно и заспах.

На сутринта се будя и над мен, на половин метър виждам черно петнооо:) Ставам да видя какво е и виждам следната картинка, която съм снимал и публикувал горе: снощния голям, черен, бърз като стрела, тарантулест паяк бе хванат в мрежата на два по-малки паяка ( дори са от два различни вида - тоест общо на снимката са три различни вида;)). Вече го бяха препарирали и най-вероятно пиеха сока от него.  Явно черния паяк се опитвал да хване за закуска другите два паяка, но попаднал в мрежите им и плячката се превърнала в хищника;)))

И си казвам: "Еххх ако си бе стоял в чашата, щях да те изнеса на двора и да те хвърля в тревата и от там по живо по здраво, ама ти избяга и съдбата те доведе за вечеря на моите къщни паяци;)))) КАРМА какво да се прави;)))

Няма коментари:

Поглед

.

ПОГЛЕД

Има ли извънземни?