ОБЕЩАВАМЕ ВИ:

ОБЕЩАВАМЕ ВИ: ДА ВИ ОТЪРВЕМ ОТ ГЛУПОСТА И НЕВЕЖЕСТВОТО, ЗАБЛУДИТЕ И ПРЕДУБЕЖДЕНИЯТА!

ПОРАЖДА СЕ ЛОГИКА КОГАТО ИМА МИСЪЛ, ЗАЩОТО ТАМ КЪДЕТО ИМА МИСЪЛ ТРЯБВА СМИСЪЛ!

КЛИКАЙКИ ВЪРХУ РЕКЛАМИТЕ - ПОМАГАТЕ! С ПАРИТЕ ОТ ТЯХ ЩЕ ОРГАНИЗИРАМЕ КОНКУРС ЗА НАЙ-ДОБРА КАРИКАТУРА

Страници

четвъртък, 4 юни 2009 г.

ПРОСТО ФИЗИКА


Преди 8 години пътувах от Пловдив за Неделино със една моя братовчедка. По-голяма е от мен с две години, учеше фармацевтика в Пловдив. Разговаряхме си на най-различни теми когато започнахме да спорим за добрите постъпки и лошите постъпки и аз и казах следното:
-Това си е проста физика!-тя попита:
-Как пък ще е проста физика?
-Ей така супер елементарна физика!!!-отвърнах й и започнах да и обяснявам:
-Когато един човек изхвърля лошите неща от себе си(като например: когато му е трудно и не може да се справи със някоя задача той псува или нервничи), тогава той се зарежда положително, от което следва да привлича отрицателно заредени неща(противоположните полюси се привличат и тогава правейки нещо може да се нарани- мисля че на много хора се е случвало).
А когато човек прави добри неща, освобождава положителна енергия той се зарежда отрицателно и на свой ред той започва да привлича положителните неща около себе си( тоест правейки добрини и отнасяйки се добре с другите и въобще нагласата ти, ако е такава ти неминуемо ще привличаш добрите неща към себе си).
ЗАТОВА МОГА ДА ВИ ДАМ ЕДИН ПРОСТИЧЪК СЪВЕТ:
-ВСИЧКО КОЕТО Е ДОБРО И СЕ Е НАТРУПАЛО ВЪВ ВАС ДО ОТДАВАЙТЕ ЗА ДА СТЕ ЗАРЕДЕНИ ОТРИЦАТЕЛНО И КОГАТО ВИ ВРЪЩАТ ПОЛОЖИТЕЛНИ НЕЩА ЗА ДА СЕ ПРЕДПАЗИТЕ ОТ ПОЛОЖИТЕЛНО ЗАРЕЖДАНЕ--- НА МОМЕНТА ГИ ОТДАВАЙТЕ ОБРАТНО;))))))

Няма коментари:

Поглед

.

ПОГЛЕД

Има ли извънземни?