ОБЕЩАВАМЕ ВИ:

ОБЕЩАВАМЕ ВИ: ДА ВИ ОТЪРВЕМ ОТ ГЛУПОСТА И НЕВЕЖЕСТВОТО, ЗАБЛУДИТЕ И ПРЕДУБЕЖДЕНИЯТА!
ПОРАЖДА СЕ ЛОГИКА КОГАТО ИМА МИСЪЛ, ЗАЩОТО ТАМ КЪДЕТО ИМА МИСЪЛ ТРЯБВА СМИСЪЛ! - Maксима от Авторът ;)

За, желаещи да подпомагат съществуването на блога, дарения се приемат само чрез PayPal

FOR DONATIONS WIТH PayPal: TFKIBTS@abv.bg


Страници

събота, 7 септември 2013 г.

Опит за убийство в Неделино

Кървави следи след нападението















Дългогодишният учител С. Цветков от град Неделино на връх празника на града бе нападнат от мъжът на неговата племенница, дъщеря на по-малкия му брат! Който се оказва роднина на семейството от страна на съпругата на г-н Цветков също дългогодишна детска учителка, който се оказва по-големия син на нейна леля: дефакто първи неин братовчед.

Нападението най-вероятно е станало с цел убийство!
 Семейство Цветкови се разделили със сватовете си, които дошли на гости при тях да отпразнуват празника на град Неделино. След като били изпратили гостите си по живо, по здраво - дългогодишните учители семейство  Цветкови са решили да се приготвят за сън. Когато се чул шум от блъскане по едната стена на тяхната къща (която се намира дори в центъра на града, само на 50 метра по права линия от самия подиум на изпълнителите на народни песни и веселящите се под ритмите на музиката, танцуващи хоро хора).  Госпожа Цветкова отворила прозореца и попитала кой е там, но отговор не получила. Тогава тя извикала току що легналия  си съпруг и му казала, че имат нарушител който хвърлял нещо по къщата им. 61 годишния учител излезнал да види кой смущава сънят им и в този момент от тъмнината получил силен удар в главата над веждата с дървен кол, след като паднал за кратко в несвяст нападателя нанесъл поредица удари в главата му. Съпругата му веднага изскочила и опитала да защити съпруга си от нападателят и хванала дървения кол. Нападателят я съборил на земята и започнал зверски да я рита в гърдите. Когато видял че господин Цветков се надига той пуснал кола и побягнал.
Нападателя е бил разпознат и от двамата.
Нападателят се скрил в домът на своето шуре, който е в съседство на този на сем. Цветкови. Полицията се отзовала на момента и задържала нападателя и установила използваното оръжие. Нападателя си е признал за извършеното нападение, а сем. Цветкови са откарани от полицейска кола във болницата в град Златоград.

ОЧАКВАЙТЕ РАЗВИТИЕ ПО СЛУЧАЯ!
Оръжието използвано от нападателя
Оръжието използвано от нападателя
Оръжието използвано от нападателя
Оръжието използвано от нападателя






Нападателят се казва Ангел Чаушев - успяхме да научим от нашия кореспондент, който е на мястото. А.Ч. първоначално е получил мярка за неотклонение 10 дни задържане под стража до провеждането на пълни медицински изследвания на пострадалото семейство и започването на бързото производство.

*Разбра се, че А.Ч. е взел кола, отишъл е преднамерено до светещия прозорец и е ударил няколко силни удара в неговите решетки, след което планомерно се е отдалечил и притаил в тъмнината в двора на шурето си с очакване, че възрастният учител ще дойде сам и ще му нанесе бързи удари, като с това го убие и изчезне в тъмнината. Имал е намерение да стори имен но там своя злокобен план с цел, ако бъде задържан да се оправдае, че е бил нападнат в двора на шурето си, а не е той предизвикал "свадата". За негово нещастие съпругата на възпитателя също била с него. Когато стигнали до границата на двата имота, не носейки под ръка фенер и не видели притаилия се пишман убиец те тръгнали да се връщат. А. Ч. трябвало да действа бързо и преценил, че още по добре за него даа се отърве и от двамата и сметнал, че е най-удобно да действа когато те се обърнат с гръб към него и започнат да се връщат. След като семейство Цветкови започнало да се прибира, А. Ч. изревал, че всичко тук е негово (имайки в предвид имотите както на семейство Цветкови така и на своето шуре, който е не семеен и бездетен) и замахнал по главата на г-н Цветков. Учителя паднал на земята в несвяст, а нападателя продължил да го удря в главата с все сила. Г-жа Цветкова опитала да го спре, но била повалена на земята и зверски ритана и направо тъпчена в областта на гърдите. След като видял, че г-н Цветков се надига, нападателя се уплашил и побягнал.
Семейството успяло с мъка да се добере до входната си врата, като се поддържали един друг. Заключили се. Докато г-жа Цветкова превързвала разбитата глава на съпруга си той набрал телефон 112 и извикал полиция. След което полицаите дошли в рамките на 5 минути и задържали нападателя.

Към днешна дата (01.05.2014г.) нападателят Ангел Чаушев е получил шест месечна условна присъда с тригодишен изпитателен срок на първа инстанция в Златоградският районен съд. 
За жалост в нашата страна правосъдието се отнася като любяща майка към престъпниците. Ако това се бе случило в Испания например, наказанието за подобно престъпление е от 5 до 10 години лишаване от свобода ЕФЕКТИВНО.

2 коментара:

Анонимен каза...

Виж, не подценявай сънищата си, имаш способност да сънуваш бъдещето. Аз също понякога...за съжаление никога не успях да отменя или предотвратя да се случи в действителност...Но се подготвяй, ако можеш.
Може би е имало някаква спре4ка в миналото, която си успял да предотвратиш (телето), но не и големия инцидент( кравата)..ако не е така, по-добре веднага потарси правна помощ и се подготвяй сериозно...ако нещо по-сериозно предстои...не подценявай съня си!!!
За съжаление, лудите в БГ са много и на свобода :( !

Анонимен каза...

"Sleep is God'S contrivance for giving us the help He cannot get into us when we are awake"
George McDonald

"Сънят е Божието изобретение да ни даде помощта, която не може да достигне до нас, когато сме будни"
...(преводът е горе-долу така..;)..

Поглед

.

ПОГЛЕД

Има ли извънземни?