ОБЕЩАВАМЕ ВИ:

ОБЕЩАВАМЕ ВИ: ДА ВИ ОТЪРВЕМ ОТ ГЛУПОСТА И НЕВЕЖЕСТВОТО, ЗАБЛУДИТЕ И ПРЕДУБЕЖДЕНИЯТА!
ПОРАЖДА СЕ ЛОГИКА КОГАТО ИМА МИСЪЛ, ЗАЩОТО ТАМ КЪДЕТО ИМА МИСЪЛ ТРЯБВА СМИСЪЛ! - Maксима от Авторът ;)

За, желаещи да подпомагат съществуването на блога, дарения се приемат само чрез PayPal

FOR DONATIONS WIТH PayPal: TFKIBTS@abv.bg


Страници

събота, 29 април 2023 г.

❗️САЩ насочват бойни самолети, въоръжени с бомби за разбиване на бункери, към петролен танкер, конфискуван от Иран


Военновъздушните сили на САЩ потвърдиха, че A-10 Warthogs вече са разположени ден след като Иран залови петролен танкер, пътуващ за САЩ.


Техеран залови петролен танкер за САЩ в Оманския залив в четвъртък, предизвиквайки яростна реакция от страна на Вашингтон.


Американските военновъздушни сили вече потвърдиха, че 250-фунтови бомби, натоварени на A-10 Warthogs, са били изпратени в региона. Warthogs наскоро бяха реконструирани, за да поберат до 16 бомби за разбиване на бункери, които са известни като GBU-39/B бомби.


Вашингтон поиска от Техеран да освободи петролен танкер, плаващ под флага на Маршалови острови, насочен към САЩ, след като беше задържан в четвъртък.


Първоначално Военноморските сили казаха, че Революционната гвардия на Иран е заловила кораба, но американски военноморски самолет по-късно потвърди, че иранският флот е заловил кораба.


Иранската държавна информационна агенция ИРНА съобщи, че конфискацията е настъпила, след като „неизвестен кораб се е сблъскал с ирански плавателен съд снощи в Персийския залив, в резултат на което няколко ирански членове на екипажа изчезнаха и бяха ранени“.


https://www.express.co.uk/news/us/1764190/us-warplane-iran-oil-tanker-Gulf-of-Oman-dxus


Няма коментари:

Поглед

.

ПОГЛЕД

Има ли извънземни?