ОБЕЩАВАМЕ ВИ:

ОБЕЩАВАМЕ ВИ: ДА ВИ ОТЪРВЕМ ОТ ГЛУПОСТА И НЕВЕЖЕСТВОТО, ЗАБЛУДИТЕ И ПРЕДУБЕЖДЕНИЯТА!
ПОРАЖДА СЕ ЛОГИКА КОГАТО ИМА МИСЪЛ, ЗАЩОТО ТАМ КЪДЕТО ИМА МИСЪЛ ТРЯБВА СМИСЪЛ! - Maксима от Авторът ;)

За, желаещи да подпомагат съществуването на блога, дарения се приемат само чрез PayPal

FOR DONATIONS WIТH PayPal: TFKIBTS@abv.bg


Страници

четвъртък, 18 октомври 2012 г.

Шаманът Зоно

Сънувах, че съм бил преди осем хиляди години някъде в Мала Азия, много способен шаман с лоша репутация на име Зоно. По онова време щяло да се състой рядко събитие на подреждане на планетите и да пристигнат по тази причина същества от космоса с цел, която била в ущърб на интересите на човечеството. Планетите щели да се подредят по странен начин на небосвода на нощното небе - от горе гледано на долу по небосвода, те щели да са на две редици по три планети и една редица по две планети. Те щели да заблестят ярко с уникални цветове за всяка една от планетите. Един древен цар, живял и управлявал по онова време в Мала Азия решил да направи нещо - да спре пришълците и да намали лошото влияние върху планетата ни от предстоящото подреждане на планетите. Той решил да събере най-способните шамани и магове известни в целия свят и с тях да извърши голям магически ритуал за да постигне целта си.
Повечето от призованите магьосници се отзовали на поканата му, но аз съм отказал, защото не съм имал полза от този ритуал. Тогава останалите казали на древния цар, че без този шаман Зоно, ритуалът не би имал достатъчна сила да повлияе на предстоящите събития. Царят решил да прати хора който да доведат този шаман на сила и на сила да го накарат да участва в ритуала.
В сънят ми ме довеждат в прекрасния замък на древния цар. Вечер е - и стените, колоните и подът имат цвят на старо злато, които на звездна светлина имат матов оттенък и създават усещането за приказност. Дворецът му е с просторни терасовидни пространства между сградите. В тях има водни басейни, а около тях има екзотични растения, а птичките прелитат между зелените площи.
Откаран съм през едноетажна постройка в която отворите към стаите вътре, са закрити с бели завеси и от вътре на тях се виждат светлини и движещи се сенки.
От тази сграда съм изведен на просторен анфитеатър. Вече церемонията започва. В небето над каменните стъпала-седалки на анфитеатъра, планетите вече се подреждат. Не знам по какъв начин ме накараха да се съглася да участвам в това, но сам се включвам в церемонията. На глед  съм нисък, с шоколадова кожа, къдрава бухнала коса и разни закачени дрънкулки и татуси, получени чрез нарязване. Очите ми не пропускат нищо. Леко стреснат от обстановката. Очите показват лукавост и пресметливост.
Всички шамани взимат своите "амулети"(не съм сигурен дали е точната дума), това са предмети, с които те концентрират мисловната си енергия в една точка. Ритуалът е в своя апогей. Планетите са подредени и се виждат ясно, със своите цветове. Изведнъж в съзнанието ми виждам, как космическият кораб на пришълците се разваля и пада във водата.
 Всичко свърши!

Но сънят продължава в наши дни:
 Виждам екип от странно облечени водолази. Екипировката им ми напомня на космонавти.
Те се спускат закачени на метални пръти под ъгъл към дъното на морето. Няколко пъти ги дърпат назад. Обясняват го със студа. Единия водолаз стига до извънземен кораб. Не съм сигурен, но сякаш "извън кораба"- има тяло на извънземен, с костюм за пилотиране. Тялото му е издължено. Отпред гърдите са оголени и незащитени. Водолазът понечва да вземе тъкан от пришълеца с ръчна сонда. Прави го. Случва се нещо. Водолазът получава травма на гърба си. Изкарват го на повърхността с останалите водолази. Краката му са неподвижни, но той още стиска силно взетата от него проба.

След известно време виждам групата водолази в странно помещение като корем на самолет, но с чувството, че е дълбоко в земята. Площадката на която са стъпили е наклонена, гладка и издължена (черна на цвят, както и тунела). Между площадката и стените на тунела има празнини от двете и страни. Те се взират в някакъв монитор и обсъждат миналата и предстояща операция. Облечени са цивилно. Единия от тях е в инвалидна количка.

АКО НЯКОЙ СЕ СЕТИ НЕЩО, ЗА КОЕТО МУ НАПОМНЯТ ПО-ГОРЕ ИЗЛОЖЕНИТЕ ДЕТАЙЛИ, НЕКА НАПИШЕ ЗАЩО!

8 коментара:

Анонимен каза...

KOI si ti??????
az poznavam horata, koito si vidql v sanq si za kmetstvoto... ot predi 1999 godina...
Sledva6tite ti sani6ta sa svarzani po osoben na4in s tezi hora, ili da sam po-to4na s cqlata im organizaciq...
koi vsa6tnost si ti????
az trqbva da te poznavam po edin ili drug na4in....koi si vsa6tnost ti ?/?/?

GRANID каза...

Най-обикновен човек, който си пише в блога сънищата. Едва ли се познаваме. От къде си? Учила ли си някъде?

Анонимен каза...

zdr, malko e nahalno ot moq strana, no mnooooogo te molq, bi li napisal kakvo to4no obmislqha da predpriemat sega?
Moje6 li da si spomni6, mnogo mi e vajno, molq.....

GRANID каза...

Съжалявам, но нямаше подобна информация. Но останах с впечатлението, че се борят различни сили с различни цели. Едните за нас са добри, дотогава докато техните интереси са и наши!

Анонимен каза...

Da, gore-dolu e taka....
Mersi mnogo!
Veseli praznici!

Анонимен каза...

http://www.youtube.com/watch?v=md1HV7dpP7s
....vij tova...moje i da napravi6 vrazkata, ako si umen dostata4no... ;)

GRANID каза...

:))))
Мога да кажа, че с този клип Слави Трифонов е загубил битката и е преминал към тъмната страна спрямо нас! А и самата загуба на ритмичност в новите му песни показва, че деградира като светла личност. Той изоставя българските традиции и отива към пошлото и угодното на тъмните сили задушаващи ни от много дълго време!

Анонимен каза...

;)
...pesenta ne e negova...toi samo q pee....savsem drugi li4nosti mu darpat koncite...toi e samo marionetka. ...

....malko optimizam : vinagi ima mqsto za U-turn !!! :)

Поглед

.

ПОГЛЕД

Има ли извънземни?